ua en ru

Кабмін завтра заслухає Прасолова про виконання завдань з впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 рр

Кабінет міністрів України завтра, 17 квітня, на своєму засіданні заслухає міністра економічного розвитку і торгівлі України Ігоря Прасолова про виконання завдань з впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 рр. Про це йдеться в порядку денному Кабміну.

Просалов розповість членам уряду про стан виконання завдань і заходів національного плану дій на 2013 р. щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 рр. "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" за напрямом "Дерегуляція, розвиток підприємництва та реформування надання адміністративних послуг".

Також планується проведення брифінгів за участю міністра культури Леоніда Новохатька, міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького, голови Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Михайла Бродського та голови правління Державної іпотечної установи Валентина Рибачука.

Крім того, Кабмін розгляне проект закону про ратифікацію угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Королівства Норвегія про співробітництво у сфері ядерної і радіаційної безпеки, зняття з експлуатації Чорнобильської атомної електростанції та перетворення об'єкта "Укриття" на екологічно безпечну систему.

Також планується внесення змін до законів України "Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України", "Про схвалення указу Президента України "Про направлення миротворчого контингенту для участі України у міжнародній миротворчій операції в Косово, Союзна Республіка Югославія", "Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру" та "Про судовий збір".

Крім того, уряд розгляне проект постанови про затвердження переліку пріоритетних галузей економіки, в яких стимулюється інвестиційна діяльність з метою створення нових робочих місць.

Кабмін планує внести зміни до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва спортивних споруд з штучним льодом відповідно до державної цільової соціальної програми "Хокей України".

Також уряд розгляне проект розпорядження про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 17-ї річниці Конституції України.