ua en ru

Кабмін завтра розгляне проект постанови про відмову від візових вимог для громадян України та Ізраїлю

Кабінет міністрів України на засідання завтра розгляне проект постанови про відмову від візових вимог для громадян України та Ізраїлю. Доповість із даного питання міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко, йдеться в порядку денному засідання уряду.
Крім того, уряд розгляне проект постанови "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету міністрів України (з питань співробітництва між Україною та ЄС)", про що доповість міністр юстиції України Олександр Лавринович.
Міністр оборони України Михайло Єжель має намір доповісти щодо передачі майнового комплексу військового містечка № 53 у м. Луцьку.
Міністр палива та енергетики України Юрій Бойко доповість щодо проекту розпорядження уряду про схвалення техніко-економічного обґрунтування технічного переоснащення енергоблока №1 Запорізької ТЕС ВАТ "Дніпроенерго".
Крім того, уряд має намір розглянути законопроект "Про внесення змін до закону України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності" (доповідач: голова Держкомпідприємництва України Михайло Бродський).