ua en ru

Кабмін завтра планує утворити координаційний центр із впровадження нової моделі ринку електроенергії

Кабінет міністрів України завтра, 23 вересня 2014 р., на засіданні планує утворити координаційний центр із забезпечення впровадження нової моделі ринку електричної енергії.

Кабінет міністрів України завтра, 23 вересня 2014 р., на засіданні планує утворити координаційний центр із забезпечення впровадження нової моделі ринку електричної енергії. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, розміщеному на офіційному сайті Кабміну.

Згідно з порядком денним, доповідати про створення координаційного центру з провадження нової моделі ринку електроенергії будуть міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан та голова Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Володимир Демчиши.

Також уряд завтра планує обговорити стан готовності економіки і соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період. Доповідати по цьому питанню буде віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман.

Крім того, міністри планують розглянути деякі питання забезпечення житлом військовослужбовців та їх сімей та внести зміни порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану.

Також Кабмін планує внести зміни до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки екологічно безпечного стану в зонах відчуження і безумовного (обов'язкового) відселення.

Крім того, уряд затвердить фінансовий план ДП "Український державний центр радіочастот" на 2014 р. та розгляне питання закріплення у державній власності на новий строк пакета акцій ВАТ "Меридіан" імені С. П. Корольова".

А після доповіді міністра закордонних справ України Павла Клімкіна міністри планують схвалити проект угоди між урядом України та урядом Республіки Чилі про умови взаємних поїздок громадян.

Нагадаємо, Кабмін завтра збереться на засідання о 13:30 в Будинку уряду в Києві.