ua en ru

Кабмін виділить матеріальну допомогу працівникам музеїв, - М.Азаров

Кабінет міністрів України планує видати матеріальну допомогу у розмірі посадового окладу для працівників комунальних та державних музеїв. Про це під час засідання Кабміну заявив прем‘єр-міністр України Микола Азаров, передає кореспондент РБК-Україна.

М.Азаров також нагадав, що нещодавно уряд прийняв рішення, яке надає право представникам закладів культури отримувати щорічну матеріальну допомогу до відпуски. "А сьогодні ми приймемо рішення про виплату матеріальної допомоги на оздоровлення у розмірі посадового окладу працівникам державних та комунальних музеїв", - зазначив прем‘єр-міністр.

Голова уряду додав, що Кабмін планує виділити кошти на будівництво спорткомплексу рівненської дитячої спортивної школи. При цьому М.Азаров зазначив, що держава приділяє увагу не лише будівництву доріг, стадіонів, аеропортів, але й підтримує ініціативи щодо покращення здоров'я підростаючого покоління. "Сьогодні членами уряду буде розглянуто питання виділення грошових коштів на будівництво спортивного комплексу для рівненської дитячої спортшколи № 11", - повідомив прем'єр-міністр.