ua en ru

Уряд виділив 68,9 млн гривень на лікарні для чиновників для боротьби з COVID-19

Уряд виділив 68,9 млн гривень на лікарні для чиновників для боротьби з COVID-19 Фото: Кабмін виділив лікарням Державного управління справами 68,9 млн гривень (Віталій Носач, РБК-Україна)

Кабінет міністрів виділив зі спеціального фонду державного бюджету 68,9 млн гривень для закладів охорони здоров’я, що перебувають в управлінні Державного управління справами. Кошти підуть на заходи, пов’язані з боротьбою з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на розпорядження від 2 грудня 2021 рок № 1584-р, оприлюднене на Урядовому порталі.

Згідно з документом, кошти виділяються на закупівлю лікарських засобів, витратних матеріалів, засобів індивідуального захисту та медичного обладнання.

Із загальної суми видатки споживання становитимуть 23 млн гривень, видатки розвитку - 45,9 млн гривень.

Нагадаємо, у Державному управлінні справами перебувають декілька закладів охорони здоров’я, серед яких клінічна лікарня "Феофанія", Центр превентивної медицини, державний заклад "Поліклініка №2", державна наукова установа "Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини".