ua en ru

Кабмін виділив на реконструкцію аварійного корпусу санаторію "Юність" 12,8 млн грн

Кабінет міністрів України виділив 12 млн 835 тис. грн на запобігання виникненню надзвичайної ситуації в будівлі корпусу № 6 державного санаторію "Юність", розташованого в смт. Сімеїзі (Крим). Про це йдеться у розпорядженні уряду від 19 червня 2013 р. № 564-р.

"Виділити Міністерству охорони здоров'я 12 млн 835,5 тис. грн для проведення першочергових заходів, пов'язаних із запобіганням виникненню надзвичайної ситуації в будівлі корпусу № 6 державного закладу "Спеціалізований (спеціальний) санаторій "Юність" Міністерства охорони здоров'я України", розташованого в смт. Сімеїзі.

Міністерству фінансів здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету", - йдеться у повідомленні. Крім того, уряд доручив Міністерству охорони здоров'я затвердити у тижневий строк за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі, Міністерством фінансів та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства перелік витрат, пов'язаних з проведенням йих заходів.

Відзвітувати про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням, відомства мають до 1 грудня 2013 р.,

Нагадаємо, 30 травня 2013 р. в санаторії "Юність" обвалився балкон на третьому поверсі, внаслідок чого дві дівчинки, жительки Львова, були травмовані з різним ступенем тяжкості. Одна з них від отриманих травм померла.