ua en ru

Кабмін виділив ДержНС 949,43 тис. грн для погашення витрат щодо протидії НС в осінньо-зимовий період

Кабінет міністрів України виділив Державній службі з надзвичайних ситуацій 949,43 тис. грн для погашення кредиторської заборгованості з відшкодування витрат, пов'язаних із здійсненням заходів із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період.

Кабінет міністрів України виділив Державній службі з надзвичайних ситуацій 949,43 тис. грн для погашення кредиторської заборгованості з відшкодування витрат, пов'язаних із здійсненням заходів із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період. Про це йдеться розпорядження № 885-р від 23 вересня 2014 р.

"Виділити Державній службі з надзвичайних ситуацій 949,43 тис. грн для погашення кредиторської заборгованості з відшкодування витрат, пов'язаних із здійсненням заходів із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період,фінансування яких передбачено розпорядженням Кабінету міністрів України № 914 від 21 листопада 2013 р.", - йдеться у документі.

Згідно з документом, ДержНС повинно забезпечити погашення зазначеної заборгованості і подати до 1 листопада 2014 р. звіт про використання коштів.

Також Кабмін доручив Міністерству фінансів здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

Нагадаємо, раніше міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Продан заявив, що Україні для комфортного проходження опалювального сезону потрібно близько 32-33 млрд куб. м газу.