ua en ru

Кабмін виділив ще 487,2 тис. грн постраждалим в масових акціях на Євромайдані

Кабмін виділив ще 487,2 тис. грн постраждалим в масових акціях на Євромайдані Фото: Кабмін

Зазначені видатки будуть здійснені за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету

Кабінет міністрів України видав розпорядження № 985-р "Про виділення коштів для надання одноразової грошової допомоги особам, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 року" від 23 вересня 2015 року. Текст відповідного документу розміщено на офіційному сайті уряду.

"Виділити Міністерству соціальної політики 487,2 тис. гривень для надання одноразової грошової допомоги особам, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 р., у 50-кратному розмірі прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб на 1 січня 2015 року," - говориться в тексті розпорядження.

При цьому Кабмін доручив Минфину "здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету".

Крім того Міністерству соціальної політики Кабмін доручив:

затвердити у тижневий строк за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі та Міністерством фінансів перелік витрат, пов'язаних з наданням допомоги, зазначеної у пункті 1 цього розпорядження;

подати до 30 жовтня 2015 р. Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно із цим розпорядженням.

Нагадаємо, також раніше повідомлялося Кабмін затвердив положення про держслужбу з питань Криму і Севастополя.