ua en ru

Кабмін виділив 7 млн грн для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Рівненській області

Кабінет міністрів України виділив 7 млн грн з резервного фонду державного бюджету для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка сталася в Рівненській області внаслідок пожежі в будинку для літніх людей. Про це повідомляє прес-служба Кабміну з посиланням на віце-прем'єр-міністра України - міністра соціальної політики Сергія Тігіпка.

"Прийнято рішення про виділення 7 млн грн зокрема для того, щоб відновити амбулаторію", - повідомив Тігіпко. Він запевнив, що відповідна амбулаторія буде побудована уже за два місяці: "За це відповідає голова Рівненської обласної державної адміністрації Василь Берташ", - зауважив він.
Крім того, як зазначив Тігіпко, вирішені всі питання, які стосуються надання допомоги постраждалим під час пожежі та родинам загиблих: "Державна допомога забезпечена за всіма моментами: це лікування тих, хто вижив, допомога родинам тощо".
Сергій Тігіпко також повідомив, що сьогодні на засіданні уряд прийняв рішення щодо посилення контролю та проведення перевірки дотримання вимог пожежної безпеки на об'єктах масового перебування громадян, особливо хворих та немічних.
Нагадаємо, в с. Біле Рівненської області в ніч на 10 липня в одноповерховій будівлі площею 800 кв. м Дубровицького районного територіального центру соціального обслуговування виникла пожежа. У будівлі знаходилося 27 осіб, з яких загинуло 16.