ua en ru

Кабмін виділив 220 млн грн для будівництва метро на Троєщину і Теремки

Кабінет міністрів України виділив 220 млн грн в на будівництво столичного метро до житлових масивів Троєщина і Теремки. Про це йдеться у відповідній постанові № 1185 від 19 грудня ц.р. "Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству фінансів на 2012 рік", оприлюдненому сьогодні на урядовому порталі.

"Згідно з ч.8 ст. 23 Бюджетного кодексу України Кабінет міністрів постановляє здійснити в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству фінансів на 2012 рік у загальному фонді державного бюджету, перерозподілити витрат в сумі 220 млн грн шляхом зменшення обсягу видатків розвитку за програмою" Здійснення м. Києвом функцій столиці, у тому числі будівництво метрополітену до житлових масивів Троєщина, Теремки "та збільшення обсягу видатків споживання за програмою" Додаткові дотації з державного бюджету місцевим бюджетам "у частині додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості міського бюджету м. Києва ", - сказано в документі.

Міністерству фінансів доручено забезпечити внесення до розпису державного бюджету змін, що випливають з цієї постанови.

Читайте також: Проект будівництва ділянки метро на Троєщину в Києві буде розроблятися за рахунок коштів на покриття ризиків, - КМДА