ua en ru

Кабмін виділив 11,5 млн грн на реконструкцію центральної міської лікарні в м. Коростень

Кабінет міністрів України виділив 11,52 млн грн на реконструкцію центральної міської лікарні в м. Коростень (Житомирська обл.). Про це йдеться в розпорядженні Кабміну від 21 березня 2011 р. № 296-р, яким вносяться зміни до переліку об'єктів, що фінансуються у 2011 р. за рахунок субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток.
Кабмін виділив обласному бюджету Житомирської обл. також 6,48 млн грн на будівництво центральної районної лікарні в смт Брусилів та 552 тис. грн на капітальний ремонт приміщення Слободороманівського загальноосвітнього навчально-виховного об'єднання "Школа-гімназія-дошкільний навчальний заклад".
Крім того було виділено 4 млн грн на перепланування Макарівської центральної лікарні (Київська обл.) з добудовою хірургічного корпусу; 4 млн грн на будівництво школи в с. Немирівське (Одеська обл.); 6 млн грн на будівництво школи в с. Ліски (Одеська обл.). 8 млн грн Кабмін виділив на будівництво Мартинівського каналізаційного колектору та ще 8 млн грн на реконструкцію театру ім. Луначарського в м. Севастополь.