ua en ru

Кабмін внесе пропозиції щодо обсягів фінансування оборони на 2016 рік

Кабмін внесе пропозиції щодо обсягів фінансування оборони на 2016 рік Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

РНБО сьогодні проведе планове засідання з питань оборонного бюджету

Кабінет міністрів України під час засідання РНБО, яке відбудеться сьогодні, 11 листопада, внесе свої пропозиції щодо обсягів фінансування оборони на 2016 рік. Про це сьогодні під час засідання уряду повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні на засідання РНБО під керівництвом Президента України буде розглядатися питання оборонного бюджету. Уряд готовий до того, щоб запропонувати своє бачення, які обсяги фінансування повинні бути виділені на наступний рік на національну безпеку і оборону", - заявив Яценюк.

При цьому він також зазначив, що наразі Міністерство фінансів разом з профільними міністрами та бізнесом працюють над тим, щоб податкова реформа дала можливість повністю збалансувати державний бюджет.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Рада національної безпеки та оборони (РНБО) України сьогодні, 11 листопада, проведе планове засідання з питань оборонного бюджету.

Разом з тим, повідомлялося, що Міністерство фінансів України не планує скорочувати обсяги видатків на оборону, правозахисну сферу і соціальні виплати в 2016 році.