ua en ru

Кабмін звільнив Віктора Вороніна з посади першого заступника голови Укрдержархіву

Кабінет міністрів України звільнив Віктора Вороніна з посади першого заступника голови Державної архівної служби України.

Кабінет міністрів України звільнив Віктора Вороніна з посади першого заступника голови Державної архівної служби України. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 745-р від 20 серпня 2014 р.

"Звільнити Вороніна Віктора Миколайовича з посади першого заступника голови Державної архівної служби України відповідно до абзацу третього частини першої статті 19 закону України "Про центральні органи виконавчої влади" (У разі звільнення керівника центрального органу виконавчої влади, в тому числі центрального органу виконавчої влади зі спеціальним статусом, перші заступники та заступники відповідного керівника центрального органу виконавчої влади звільняються з посад Кабінетом міністрів України", - йдеться у документі.

Укрдержархів - є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого забезпечує реалізацію державної політики у сфері архівної справи, діловодства та створення і функціонування державної системи страхового фонду документації, а також міжгалузеву координацію з питань, що належить до її компетенції.