ua en ru

Кабмін звільнив першого заступника начальника Головної державної інспекції на автомобільному транспорті Володимира Баліна

Кабінет міністрів звільнив Володимира Баліна з посади першого заступника начальника Головної державної інспекції на автомобільному транспорті у зв'язку з ліквідацією інспекції. Про це йдеться в розпорядженні № 974-р від 5 жовтня 2011 р. Крім того розпорядження № 975-р від того ж дня звільнено Роман Дубас, Євгеній Зіневича, з посади заступника начальника інспекції Також розпорядженням № 973-р від 5 жовтня 2011 з посади заступника голови Державної адміністрації автомобільного транспорту у зв'язку з ліквідацією адміністрації звільнено Олександра Ткаченко та Петро Овчар.
Розпорядження № 969-р від 5 жовтня 2011 р. від посади заступника директора Державного департаменту у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб - начальника Головного обчислювального центру Державної інформаційної системи реєстраційного обліку фізичних осіб та їх документування у зв'язку з ліквідацією цього департамент звільнений Андрій Теслюк . Розпорядженням № 970-р від 5 жовтня 2011 звільнений з посади заступника директора Державного департаменту у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб у зв'язку з ліквідацією цього департаменту Микола Шморгун. Звільнений з посади першого заступника начальника Державної інспекції з контролю за цінами у зв'язку з ліквідацією інспекції Олександр Кулак. Відповідні розпорядження № 971-р від 5 жовтня 2011 опубліковано на сайті Кабміну.
Розпорядженням Кабміну № 977-р від 5 жовтня 2011 звільнений з посади заступника голови Державної адміністрації
морського і річкового транспорту у зв'язку з ліквідацією Віктор Сударєв.
Крім того, розпорядженням № 987-р від 5 жовтня з посади заступника голови Державної пробірної служби у зв'язку з ліквідацією цієї служби звільнена Тетяна Галабудская.