ua en ru

Кабмін звільнив Миколу Бурмаку з посади голови Держслужби з питань захисту персональних даних

Кабінет міністрів України звільнив Миколу Бурмаку з посади голови Державної служби України з питань захисту персональних даних.

Кабінет міністрів України звільнив Миколу Бурмаку з посади голови Державної служби України з питань захисту персональних даних. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 925-р від 8 жовтня 2014 р.

"Звільнити Бурмаку Миколу Олексійовича з посади голови Державної служби України з питань захисту персональних даних у зв'язку з ліквідацією цієї Служби (пункт 1 частини першої статті 40 Кодексу законів про працю України) та достроковим виходом на пенсію відповідно до статті 49 закону України "Про зайнятість населення", - йдеться у документі.

Президент України Віктор Янукович призначив Миколу Бурмаку головою Держслужби з питань захисту персональних даних 3 січня 2013 р.

Нагадаємо, 10 вересня 2014 р. Кабмін постановою № 442 ліквідував 8 центральних органів виконавчої влади і створив 7 нових органів виконавчої влади, в тому числі ліквідував Державну службу з питань захисту персональних даних.