ua en ru

Кабмін звільнив Е.Швидкого з посади заступника голови правління НАК "Нафтогаз України"

Кабінет міністрів України звільнив Едуарда Швидкого з посади заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" згідно з його заявою. Про це йдеться у розпорядженні Кабміну від 27 грудня 2010 р. № 2322-р.
Також Кабмін своїми розпорядженнями від 27 грудня №№ 2320-р, 2321-р, 2323-р, 2324-р, 2325-р звільнив: Катерину Копилову з посади голови Державної служби кінематографії у зв'язку з переходом на іншу роботу; Людмилу Балим з посади директора Державного департаменту з усиновлення та захисту прав дитини у зв'язку з ліквідацією цієї Інспекції та достроковим виходом на пенсію; Павла Жилу з посади начальника Державної екологічної інспекції України у зв'язку з переходом на іншу роботу; Ернеста Улинця з посади директора Державного департаменту пожежної безпеки у зв'язку з переходом на іншу роботу; Миколу Паладія з посади голови Державного департаменту інтелектуальної власності у зв'язку з переходом на іншу роботу.
Також Кабмін своїми розпорядженнями від 27 грудня №№ 2317-р та 2318-р звільнив Віктора Матвєєва з посади начальника Об'єкта № 1 Кабінету міністрів України у зв'язку з виявленою невідповідністю його займаній посаді за станом здоров'я та виходом на пенсію відповідно та призначив на цю посаду Юрія Барковскього.