ua en ru

Кабмін збільшив фінансування вузам на підготовку кадрів для ВВ МВС України на 8,3 млн грн

Кабінет міністрів України додатково виділив на підготовку кадрів для внутрішніх військ МВС України вищими навчальними закладами III і IV рівнів акредитації 8 млн 294,6 тис. грн

Кабінет міністрів України додатково виділив на підготовку кадрів для внутрішніх військ МВС України вищими навчальними закладами III і IV рівнів акредитації 8 млн 294,6 тис. грн. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 935-р від 8 жовтня 2014 р.
"Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України здійснити в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству внутрішніх справ на 2014 р. у загальному фонді державного бюджету, перерозподіл видатків споживання". - йдеться у документі.

Так, Кабмін доручив зменшити обсяг фінансування за бюджетними програмами: участь внутрішніх військ в охороні громадського порядку та боротьбі із злочинністю, охорона арештованих, засуджених та охорона особливо важливих об'єктів на 6 млн 047,5 тис. грн та програми "Стаціонарне лікування військовослужбовців внутрішніх військ МВС України у власних медичних закладах" на - 2 млн 247,1 тис. грн.

Разом з тим, уряд доручив збільшити обсяг фінансування за бюджетною програмою "Підготовка кадрів для внутрішніх військ МВС України вищими навчальними закладами III і IV рівнів акредитації" на 8 млн 294,6 тис. гривень (з них оплата праці - 6 млн 784,4 тис. грн).

Також розпорядженням № 934-р від 8 жовтня 2014 р. Кабмін збільшив на 6 млн грн обсяг фінансування за програмою МВС "Забезпечення виконання завдань та функцій у сфері громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб" шляхом зменшення видатків споживання на ці суму за програмою "Забезпечення захисту прав і свобод громадян, суспільства і держави від протиправних посягань, охорона громадського порядку та протидія незаконній міграції".

Міністерству фінансів Кабмін доручив внести відповідні зміни до розпису державного бюджету.

Нагадаємо, МВС почало процес перекладу "Азова" до складу Нацгвардії.