ua en ru

Кабмін затвердив тимчасовий порядок фінансування Донбасу

Кабмін затвердив тимчасовий порядок фінансування Донбасу Джерело фото: радіо "Свобода"
Кабінет міністрів України ухвалив тимчасовий порядок фінансування бюджетних організацій, здійснення соціальних виплат населення і надання фінансової допомоги окремим підприємствам і організаціям у Донецькій і Луганській областях.

Кабінет міністрів України ухвалив тимчасовий порядок фінансування бюджетних організацій, здійснення соціальних виплат населення і надання фінансової допомоги окремим підприємствам і організаціям у Донецькій і Луганській областях. Про це на брифінгу заявив міністр Кабінету міністрів Остап Семерак (на фото), передає кореспондент РБК-Україна.

"Уряд схвалив важливий документ, який найближчим часом буде опублікований. Ми над ним довго працювали. Ми затвердили тимчасовий порядок фінансування бюджетних організацій, здійснення соціальних виплат населення і надання фінансової допомоги окремим підприємствам і організаціям у Донецькій і Луганській областях",- заявив Семерак.

За його словами, сьогоднішнім рішенням впорядкована процедура здійснення перерахування коштів з державного бюджету по зобов'язаннях, які Україна має перед громадянами та органами влади.

При цьому Він не повідомив про які-небудь подробиці прийнятого документа.

Нагадаємо, 5 листопада прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що Кабінет міністрів України заблокував соціальні виплати для людей на територіях Донецької і Луганської областей, підконтрольних бойовикам самопроголошених республік.