ua en ru

Кабмін затвердив встановлення безвізового режиму з Панамою

Кабінет міністрів України на засіданні 11 липня 2013 р. затвердила двосторонню міжурядову угоду про скасування віз з Панамою. Про це повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ України.

Дану угоду було підписано 26 вересня 2012 р. у м. Нью-Йорк міністрами закордонних справ України та Республіки Панама у рамках 67-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

"Положеннями угоди передбачається встановлення на засадах взаємності безвізового режиму поїздок громадян держав обох сторін протягом строку, що не перевищує 90 днів протягом 180 днів з дати першого в'їзду, якщо метою поїздки є туризм або здійснення іншої неприбуткової діяльності", - йдеться у повідомленні.

Крім того, Кабінет міністрів України розпорядженням від 11.07.2013 № 505-р схвалив проект угоди між Україною та Алжирською Народною Демократичною Республікю про звільнення від оформлення віз громадян, які користуються дипломатичними паспортами

Також Кабмін розпорядження від 11.07.2013 № 506-р схвалив проект угоди з Оманом про звільнення від оформлення віз громадян України, які користуються дипломатичними, службовими та спеціальними паспортами

Аналогічний проект угоди між Україною та Республікою Сенегал уряд схвалив розпорядженням від 11 липня 2013 р. № 507-р.

Читайте також: Трудові мігранти в I кварталі скоротили грошові перекази в Україну на 20%