ua en ru

Кабмін уповноважив Шлапака залучити до держбюджету через вексельну форму розрахунків частину кредиту МВФ

Кабінет міністрів України уповноважив міністра фінансів України Олександра Шлапака залучити до державного бюджету через вексельну форму розрахунків частину кредиту Міжнародного валютного фонду за програми stand-by

Кабінет міністрів України уповноважив міністра фінансів України Олександра Шлапака залучити до державного бюджету через вексельну форму розрахунків частину кредиту Міжнародного валютного фонду за програми stand-by . Про це йдеться у розпорядженні уряду № 409-р від 25 квітня 2014 р.

"Уповноважити міністра фінансів Шлапака Олександра Віталійовича підписувати непереказні, безпроцентні векселі у національній валюті на користь Міжнародного валютного фонду за програмою stand-by у частині сум запозичень, що зараховуються до державного бюджету, а також в рамках збільшення квоти України в Міжнародному валютному фонді відповідно до розділів 3 і 4 статті III статей угоди Міжнародного валютного фонду", - йдеться у документі.

Нагадаємо, раніше сьогодні Шлапак заявив, що Міністерство фінансів України очікує, що 30 квітня 2014 р. МВФ ухвалить рішення про виділення Україні 16,8 млрд дол.