ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне питання щодо наглядової ради "Нафтогазу"

Кабмін сьогодні розгляне питання щодо наглядової ради "Нафтогазу" Фото: Володимир Гройсман

Початок засідання об 11:00

Кабінет міністрів України сьогодні, 19 квітня 2017 року, на засіданні розгляне питання щодо наглядової ради НАК "Нафтогаз України". Про це йдеться у порядку денному засідання на сайті уряду.

Так, на порядку денному постанова Кабміну "Про оголошення конкурсного відбору на посаду незалежного члена наглядової ради публічного акціонерного товариства "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз Україниˮ. Доповідатиме перший віце-прем’єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Зокрема, постанова встановлює терміни подачі заявки кандидатом на місце в наглядовій раді, перелік необхідних для участі документів, а також адресу, куди їх слід направляти.

Крім того, урядовці розглянуть законопроект щодо застосування адміністративного арешту, а також постанови щодо затвердження порядку розподілу у 2017 році конфіскованих коштів, розрахунку орендної плати за державне майно, затвердження положення про Державну екологічну інспекцію України.

Також розглядатимуться розпорядження Кабміну щодо закупівлі лікарських засобів, забезпечення доступу Національного агентства з питань запобігання корупції до інтегрованої міжвідомчої інформаційно-телекомунікаційної системи здійснення контролю осіб, транспортних засобів та вантажів, які перетинають державний кордон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін планує затвердити порядок розподілу конфіскованих коштів.