ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне внесення змін до закону про передачу об'єктів права комунальної та держвласності

На засіданні 20 квітня уряд розгляне законопроект "Про внесення змін до закону України" Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності ", доповідачем по якому виступить перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов. Про це повідомляється на порядку денному засідання уряду.
Кабмін розгляне законопроекти "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відчуження майна суб'єктів господарювання державного сектора економіки" (доповідач - голова Фонду державного майна Олександр Рябченко) та "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії незаконному розповсюдженню наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів "(доповідач - міністр охорони здоров'я Ілля Ємець).
Кабмін ухвалить рішення за проектом указу Президента "Про затвердження положення про проходження громадянами України служби у військовому резерві внутрішніх військ МВС України", доповідати по якому буде міністр МВС Анатолій Могильов.
Кабмін 20 квітня планує затвердити проект постанови уряду "Питання реалізації державної цільової економічної програми енергоефективності на 2010-2015 рр..", Доповідачем з цього питання виступить перший віце-прем'єр, міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв, і проект постанови "Про затвердження порядку укладання компенсаційних (офсетних) договорів та видів компенсацій, які можуть надаватися за компенсаційними (офсетними) договорами ", доповідати по якому буде перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі В.Копилов.
На урядовому засіданні будуть схвалені проекти розпоряджень "Про закріплення в державній власності на новий строк пакета акцій ВАТ" Меридіан "імені С. П. Корольова" (доповідач голова ФДМУ А. Рябченко) та "Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 15-ї річниці Конституції України "(доповідач міністр юстиції О.Лавринович).