ua en ru

Кабмін сьогодні на засіданні розгляне питання про погодження складу наглядової ради НАК "Нафтогаз України"

Кабмін України сьогодні на засіданні розгляне питання про погодження складу наглядової ради та ревізійної комісії НАК "Нафтогаз України". Про це йдеться у порядку денному засідання уряду.
Також Кабмін розгляне питання про внесення змін до закону України про Митний тариф України; про внесення змін до порядку безспірного вилучення коштів з місцевих бюджетів, витрачених на видатки, які повинні були провадитися з іншого бюджету; про порядок перерахування у 2010 р. енергогенеруючими компаніями коштів до спеціального фонду державного бюджету за отримане у 1997 - 2000 рр. згідно з рішеннями уряду органічне паливо та їх використання.
Крім цього, Кабмін розгляне питання про внесення змін до пункту 1 постанови уряду від 15 лютого 2006 р. № 147 (щодо зміни голови Міжвідомчої комісії з комплексного розв'язання проблем Чорнобильської АЕС); про внесення зміни до пункту 4 порядку обчислення та внесення до державного бюджету України рентної плати за нафту, природний газ і газовий конденсат.
Також уряд розгляне питання про підписання угоди між Кабміном України та урядом Алжиру про морське торговельне судноплавство.