ua en ru

Кабмін вирішив виділити 300 млн грн для виплат на підконтрольному владі Донбасі

Кабінет міністрів України вирішив виділити 300 млн грн для виплат на підконтрольному владі Донбасі.

Кабінет міністрів України вирішив виділити 300 млн грн для виплат на підконтрольному владі Донбасі. Про це на засіданні Кабміну заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Дуже багато людей переїжджає на контрольовані нами території, і необхідні кошти на відбудову інфраструктури, на те, щоб відновлювати там школи і лікарні і допомагати тим людям, які переїжджають з територій, які контролюються російськими терористами на території, які повністю контролюються українською владою. Тому сьогодні уряд виділяє 300 млн грн. на Донецьку і Луганську області, які знаходяться під контролем української влади, і я прошу віце-прем'єра Гройсмана, щоби затвердити відповідні переліки і розпочати фінансування тих територій, які контролюються повністю українською владою", - сказав він.

Нагадаємо, 5 листопада Кабінет міністрів України схвалив тимчасовий порядок фінансування бюджетних організацій, здійснення соціальних виплат населення і надання фінансової допомоги окремим підприємствам і організаціям у Донецькій і Луганській областях.