ua en ru

Кабмін реорганізував Держагентство з питань науки, інновацій та інформатизації в Держслужбу з питань електронного урядування

Кабінет міністрів України на своєму засіданні 4 червня 2014 р. прийняв постанову про реорганізацію Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації, створивши центральний орган виконавчої влади з реалізації політики у сфері електронного урядування - Державну службу з питань електронного урядування.

Кабінет міністрів України на своєму засіданні 4 червня 2014 р. прийняв постанову про реорганізацію Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації, створивши центральний орган виконавчої влади з реалізації політики у сфері електронного урядування - Державну службу з питань електронного урядування. Про це повідомляє прес-служба уряду.

Згідно з постановою, Міністерство освіти і науки є правонаступником прав та обов'язків Держагентства з питань науки, інновацій та інформатизації з питань реалізації державної політики у сфері наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності.

"Таким чином Міністерству освіти і науки будуть повернуті повноваження в управлінні наукою. Це дозволить розвивати інфраструктуру наукових досліджень, зокрема шляхом інтеграції вищої освіти та науки", - коментують в прес-службі уряду.

При цьому діяльність служби спрямовується та координується Кабміном через віце-прем'єр-міністра України - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана.