ua en ru

Кабмін дозволить контролюючим органам перевіряти об'єкти соціальної інфраструктури

Кабмін дозволить контролюючим органам перевіряти об'єкти соціальної інфраструктури Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Перевірки стосуватимуться в тому числі питань продовольчої безпеки

Кабінет міністрів України має намір ухвалити рішення про надання права контролюючим органам перевіряти об'єкти соціальної інфраструктури. Про це сьогодні в ході засідання уряду повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні ми приймемо рішення і дамо право контролюючим органам перевіряти такі об'єкти, особливо там, де діти, люди похилого віку. Можу вам сказати, що це буде стосуватися, в тому числі і питань продовольчої безпеки", - заявив Гройсман.

За словами прем'єра, Кабмін дозволить перевіряти ті об'єкти, де є проблеми з продовольством, щоб українці перебували в безпечних умовах і отримували безпечне харчування в Україні

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву прем'єр-міністра про штучне затягування роботи парламенту. Крім того, Гройсман закликав народних депутатів розглянути законопроект про пенсійну реформу в четвер, 21 вересня.