ua en ru

Кабмін дозволив провести перевірки "Укртелекому" і КРРТ

Кабмін дозволив провести перевірки "Укртелекому" і КРРТ Фото: прем'єр-міністр Арсеній Яценюк

Перевірки суб'єктів телекомунікацій проведе НКРЗІ

Кабінет міністрів України дозволив Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) провести перевірки ПАТ "Укртелеком", Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) та ПП "Подільські інтелектуальні системи". Відповідне розпорядження № 558-р від 27 травня 2015 р. опубліковано на сайті уряду.

"З метою перевірки виконання розпоряджень чи приписів про усунення виявлених порушень у сфері телекомунікацій, користування радіочастотним ресурсом, забезпечення дотримання суб'єктами ринку телекомунікацій, користувачами радіочастотного ресурсу України вимог законодавства у сфері телекомунікацій та встановленого порядку користування радіочастотним ресурсом України... надати Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, дозвіл на проведення протягом червня 2015 року перевірок суб'єктів ринку телекомунікацій та користувачів радіочастотного ресурсу України у смугах радіочастот загального користування за переліком згідно з додатком", - йдеться в документі.

Кабмін дозволив провести перевірки "Укртелекому" і КРРТ

(Фото - список суб'єктів ринку телекомунікацій, яких перевірить НКРЗІ)

Нагадаємо, 16 лютого Кабінет міністрів України звільнив Олександра Пивнюка з посади генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ).