ua en ru

Кабмін дозволив оплачувати мобільний зв'язок з держбюджету за рахунок благодійних внесків

Кабінет міністрів України дозволив оплачувати послуг мобільного зв'язку за рахунок коштів з державного бюджету, отриманих як гранти, міжнародна технічна допомога або благодійні внески.

Кабінет міністрів України дозволив оплачувати послуг мобільного зв'язку за рахунок коштів з державного бюджету, отриманих як гранти, міжнародна технічна допомога або благодійні внески. Про це йдеться у постанові уряду № 339 від 13 серпня 2014 р.

"Припинення здійснення витрат на оплату послуг мобільного зв'язку... крім випадків, коли витрати на оплату послуг мобільного зв'язку здійснюються за рахунок коштів спеціального фонду державного бюджету, отриманих на зазначену мету як гранти, міжнародна технічна допомога, благодійні внески", - йдеться у документі.

Також Кабмін дозволив використовувати кошти зі спеціального фонду держбюджету, отриманих як гранти, міжнародна технічна допомога, благодійні внески для проведення заходів з відзначення пам'ятних та історичних дат, ювілеїв підприємств, установ та організацій, а також ювілеїв і вшанування пам'яті видатних осіб та інших подій.

Відповідні зміни Кабмін вніс у додаток до постанови Кабінету міністрів України № 65 від 1 березня 2014 р.