ua en ru

Кабмін розгляне законопроект про бюджетні зміни згідно з соцініціативами Президента на початку квітня, - Азаров

Уряд на початку квітня цього року розгляне законопроект щодо внесення змін до держбюджету-2012 з нових соціальних ініціатив Президента. Про це повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров в ефірі програми "Іспит для влади" на Першому національному телеканалі.

"Ми зараз вже почали працювати над внесенням змін у держбюджет. Я таке доручення Мінфіну, Мінекономіки та іншим міністерствам вже дав. Поставив терміни приблизно 2 тижні. Тобто, на початку квітня у нас з'явиться проект закону, він буде розглянутий на уряді і переданий у Верховну Раду, тому що ми в квітні обов'язково повинні його прийняти", - зазначив Азаров.

Нагдаємо, 7 березня Президент України Віктор Янукович запропонував чотири напрямки подальшої реалізації соціальної реформи, які необхідно реалізувати для поліпшення якості життя громадян. Серед цих напрямків - іпотечне кредитування, підвищення зайнятості населення, підвищення соціальної допомоги малозабезпеченим, а також повернення громадянам внесків Сбєрбанку СРСР.

12 березня 2012 р. Міністерство фінансів приступило до підготовки внесення змін до закону про державний бюджет на 2012 р. для реалізації проголошених Президентом України соціальних перетворень.