ua en ru

Кабмін розгляне можливість відтермінування сплати ПДВ на комплектуючі для будівництва кораблів, - М.Азаров

Уряд розгляне можливість відтермінування сплати податку на додану вартість (ПДВ) на комплектуючі для будівництва кораблів. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров на брифінгу в Миколаєві, передає департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату КМУ.
М.Азаров зазначив, що уряд виділятиме кошти, які спрямовуватимуться на суднобудівні підприємства для будівництва кораблів.
Однак прем'єр наголосив на необхідності суднобудівників активізувати роботу та інвестиційний процес і залучення замовлень на будівництво кораблів.
"Звичайно, держава спрямовуватиме фінансові ресурси для вирішення завдань, пов'язаних із замовленнями суден на цих підприємствах. Але, перш за все, ми розраховуємо на активізацію інвестиційного процесу, на активізацію самих підприємств для залучення замовлень. Ми готові розглянути питання, які озвучувалися на сьогоднішній нараді, про відтермінування сплати податку на додану вартість на комплектуючі. Можливо, уряд розгляне і прийме позитивне рішення з цього питання", - наголосив М.Азаров.