ua en ru

Кабмін може розглянути дофінансування будівництва ряду лікарень

Кабмін може розглянути дофінансування будівництва ряду лікарень Фото: Кабмін (РБК-Україна)

Кабмін розраховує швидше завершити будівництво основних регіональних лікарень

Кабінет міністрів України може розглянути дофінансування будівництва ряду лікарень. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Так, Кабмін у рамках реалізації політики підвищення якості охорони здоров'я розраховує якомога швидше завершити будівництво основних регіональних лікарень, а також обласних лікувальних центрів і мережі кардіоцентрів.

"Є добудувати лікарні, які потрібні. Це перинатальний центр у Львові, лікарні на Волині, в Тернополі, ця лікарня в Вінниці, в Києві, плюс мережа кардіоцентрів. Хочу все завершити, щоб лікарні функціонували", - заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

За його словами, завданнями медиків є проведення тендерів, закупівля кращого обладнання.

Гройсман підкреслив, що уряд готовий розглянути можливості дофінансування будівництва - у тому числі за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, який в наступному році стане інструментом допомоги держави регіонах.

У Вінниці відвідав будівництво першої черги нового хірургічного комплексу Вінницької обласної клінічної лікарні ім М. І. ...

Опубліковано Volodymyr Groysman 19 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Володимир Гройсман доручив ввести в експлуатацію першу чергу нового корпусу "Охматдиту" за 2-3 місяці.