ua en ru

Кабмін розширив список об'єктів, що пропонуються до приватизації

Кабмін розширив список об'єктів, що пропонуються до приватизації Фото: Кабінет міністрів України

Одночасно з переліку вилучені вже приватизовані об'єкти, а також ті, що знаходяться у зоні АТО

Кабінет міністрів України розширив перелік об'єктів, що пропонуватимуться до продажу. Одночасно з переліку вилучені вже приватизовані об'єкти, а також такі, що перебувають у зоні проведення АТО, відповідну постанову уряду було прийнято 31 серпня 2016 року.

"Уряд суттєво розширив перелік об'єктів, що пропонуватимуться до продажу, внісши зміни до постанови Кабінету міністрів України від 12 травня 2015 року № 271. До переліку об'єктів, що будуть виставлені на продаж у 2016-2017 роках, включені, зокрема, ПАТ "Турбоатом", ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат", ПАТ "Аграрний фонд", які потребують значних інвестицій для забезпечення їх стабільної роботи та розвитку", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, зазначається, що з переліку вилучені вже приватизовані об'єкти, а також такі, що перебувають у зоні проведення АТО.

"Реалізація вимог постанови дозволить забезпечити підготовку до приватизації об'єктів державної власності, що сприятиме залученню приватних інвестицій, підвищенню економічних результатів діяльності підприємств, а також забезпеченню надходжень коштів від приватизації державного майна до державного бюджету у 2016-2017 роках", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у список для приватизації додалися ще 320 об'єктів.