ua en ru

Кабмін розпорядився придбати та облаштувати нерухомість під посольство України в Польщі на суму 8,3 млн дол

Кабінет міністрів України розпорядився придбати (збудувати) об'єкт нерухомого майна та його облаштувати для потреб посольства України в Республіці Польща.

Кабінет міністрів України розпорядився придбати (збудувати) об'єкт нерухомого майна та його облаштувати для потреб посольства України в Республіці Польща. Відповідне розпорядження №950-р від 5 жовтня 2011 р. опубліковане у віснику "Урядовий кур'єр".
Розпорядженням передбачається погодитися з пропозицією Міністерства закордонних справ щодо придбання у власність України нерухомого майна у м. Варшаві по вул. Мальчевськєго, 17, проведення його капітального ремонту та будівництва нового корпусу будинку загальною вартістю 22 млн 855,3 тис. польських злотих (8 млн 321 тис. дол.; 5,76 млн євро; 66,6 млн грн) для потреб посольства України в Республіці Польща, зокрема здійснення заходів, пов'язаних з проведенням в Україні та Польщі фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу; придбання обладнання та облаштування будинку (після його капітального ремонту) загальною вартістю 1,3 млн грн для розміщення в ньому Українського центру з підготовки до проведення чемпіонату.
Також розпорядження передбачає внесення зміни до пункту 1 розпорядження Кабінету міністрів України від 27 липня 2011 р. №761 ( 761-2011-р ) "Деякі питання використання у 2011 році державних капітальних видатків", виклавши підпункт 3 у такій редакції: «Міністерству закордонних справ - 42 млн 300 тис. грн для придбання земельної ділянки та розташованої на ній будівлі, проведення її капітального ремонту, облаштування, зокрема придбання обладнання для розміщення посольства України в Республіці Польща та Українського центру з підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу".