ua en ru

Кабмін доручив створити оргкомітет з підготовки та відзначення 67-річниці визволення України від фашистських загарбників

Кабмін України доручив утворити організаційний комітет з підготовки та відзначення у 2011 р. 67-річниці визволення України від фашистських загарбників. Відповідне розпорядження №939-р від 5 жовтня 2011 р. опубліковане у віснику "Урядовий кур'єр".
Розпорядженням передбачається надати голові комітету (віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко) право вносити у разі потреби зміни до його складу.
Крім того, передбачається затвердити план заходів щодо підготовки та відзначення річниці. Міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів АРК, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям подати до 20 листопада Державній службі з питань інвалідів та ветеранів інформацію про хід виконання плану заходів, затвердженого розпорядженням, для її узагальнення та подання до 10 грудня Кабміну в установленому порядку. Також Раді міністрів АРК, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям доручено затвердити регіональні плани заходів з підготовки та відзначення у 2011 р. 67-річниці визволення України від фашистських загарбників.