ua en ru

Кабмін дав право Мінагрополітики встановлювати максимальні оптові ціни на етиловий спирт

Кабінет міністрів України дав право Міністерству аграрної політики та продовольства України встановлювати максимальні оптово-відпускні ціни на етиловий спирт.

Кабінет міністрів України дав право Міністерству аграрної політики та продовольства України встановлювати максимальні оптово-відпускні ціни на етиловий спирт. Про це йдеться у постанові уряду № 262 від 17 липня 2014 р.

Згідно з документом, Мінагрополітики за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Міністерством фінансів України встановлює "максимальні оптово-відпускні ціни на спирт етиловий".

Відповідні зміни Кабмін вніс у додаток до постанови Кабміну від 25 грудня 1996 р. № 1548 "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)".

Також, як і у попередній редакції постанови , Мінагрополітики встановлює тарифи на платні послуги, що надаються державними установами ветеринарної медицини, крім тарифів на проведення обстежень (експертиз), які є підставою для видачі документів дозвільного характеру.

Ця постанова набирає чинності через три місяці з дня її опублікування.