ua en ru

Кабмін перерозподілив видатки на охорону здоров'я у сумі 29 млн грн

Кабмін перерозподілив видатки на охорону здоров'я між адміністративно-територіальними одиницями в сумі 29,2 млн грн.

Кабінет міністрів України (Каперерозподілив видатки на охорону здоров'я між адміністративно-
територіальними одиницями у сумі 29,2 млн грн. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 987-р від 11 грудня 2013 р.

"Відповідно до ч. 9 ст. 23 Бюджетного кодексу України здійснити перерозподіл видатків, передбачених Міністерству охорони здоров'я у додатку № 5 до закону України "Про Державний бюджет України на 2013 р." за програмою "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру", з урахуванням перерозподілу видатків державного бюджету, передбаченого розпорядженням Кабінету міністрів України від 3 липня 2013 р. № 520, між адміністративно-територіальними одиницями", - йдеться у розпорядженні.

Зокрема, обсяг видатків збільшено для м. Києва майже на 5 млн грн, для Херсонської області - на 4,8 млн грн, для Луганської області - на 3,7 млн грн, для АР Крим - майже на 3 млн грн та для Запорізької області - на 2,7 млн грн.

Обсяг видатків зменшено на 4,7 млн грн для Хмельницької області, на 3,5 млн грн - для Вінницької, на 3,1 млн грн - для Чернігівської, на 2,8 млн грн - для Харківської, на 2,76 млн грн - для Рівненської області.

Крім того, даним розпорядженням Міністерство охорони здоров'я зобов'язане забезпечити погодження перерозподілу видатків з комітетом Верховної Ради України з питань бюджету.