ua en ru

Кабмін перерозподілив 125 млн гривень на модернізацію оборонної продукції

Кабмін перерозподілив 125 млн гривень на модернізацію оборонної продукції Фото: Кабінет міністрів України

Про це свідчить розпорядження Кабміну №754

Кабінет міністрів перерозподілив 125 млн гривень для виготовлення нової і модернізації існуючої продукції оборонного призначення. Про це свідчить розпорядження Кабміну №754, опубліковане на урядовому порталі.

"Міністерству економічного розвитку і торгівлі на 2016 рік у загальному фонді державного бюджету, перерозподіл видатків у сумі 125 000 тис. гривень шляхом зменшення обсягу видатків розвитку за програмою “Підтримка державних та регіональних інвестиційних проектів” та встановлення обсягу видатків розвитку за програмою “Виконання державних цільових програм реформування та розвитку оборонно-промислового комплексу, розроблення, освоєння і впровадження нових технологій, нарощування наявних виробничих потужностей для виготовлення продукції оборонного призначення", - сказано в тексті документа.

"Прийняття акта забезпечить в 2016 році створення і впровадження спеціальних технологій та матеріалів для виготовлення нової і модернізації існуючої продукції оборонного призначення, створення та придбання спеціального оснащення і обладнання", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, Кабмін затвердив видачу коштів на покупку житла сім'ям загиблих військовослужбовців.