ua en ru

Кабмін схвалив видачу коштів на покупку житла сім'ям загиблих військових

Кабмін схвалив видачу коштів на покупку житла сім'ям загиблих військових Фото: Володимир Гройсман

Рішення було прийнято в ході засідання уряду

Кабінет міністрів України затвердив видачу коштів на покупку житла сім'ям загиблих військовослужбовців. Відповідне рішення було прийнято сьогодні в ході засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Питання забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців - зміна системи отримання такого житла: замість того, щоб будувати це житло, людям необхідно дати кошти, щоб купити житло там, де вони вважають це за необхідне", - сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання уряду .

У свою чергу віце-прем'єр-міністр Павло Розенко підкреслив, що Міністерство соціальної політики має докласти зусиль для оперативного інформування місцевих органів влади і громадськості про методи реалізації прийнятого рішення.

Нагадаємо, в кінці вересня співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрили механізм багатомільйонних розтрат бюджетних коштів, виділених Міністерством оборони для будівництва житла військовим і учасникам антитерористичної операції в Кам'янському Дніпропетровської області.