ua en ru

Кабмін розподілив міністрів, що відповідають за взаємодію з областями

Кабінет міністрів України вніс зміни у додаток 2 до розпорядження Кабміну № 685, згідно з яким визначив міністрів і віце-прем'єр міністрів, що відповідають за взаємодію з областями. Про це йдеться в розпорядженні № 17-р від 14 січня 2013 р.

Згідно з розпорядженням, за безпосередню взаємодію з Кримом і Севастополем відповідає Міністерство економічного розвитку, за взаємодію з Харківською областю - Міністерство доходів і зборів, Житомирською і Херсонською - Міністерство аграрної політики, Київською - Міністерство внутрішніх справ, Вінницькою і Чернігівською - Міністерство соціальної політики, Львівською - Міністерство оборони, Рівненською та Черкаською - Міністерство фінансів; координатором роботи з цими регіонами визначено першого віце-прем'єр-міністра Сергія Арбузова.

Взаємодія з Кіровоградською та Хмельницькою областями забезпечує Міністерство промислової політики, Луганською і Чернівецькою - Міненерговугілля, Закарпатською - Мінприроди; координатор цих регіонів - віце-прем'єр-міністр Юрій Бойко.

Взаємодія з Волинської та Івано-Франківською областями покладено на Міністерство юстиції, Дніпропетровській та Одеській - Мінрегіон, відповідатиме за взаємодію з Києвом буде Мінінфраструктури; координатором роботи з цими регіонами визначені віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул.

Взаємодія з Запорізькою та Миколаївською областями покладено на Міністерство культури, Сумською - Міністерство закордонних справ, Полтавською і Тернопільською - Міністерство охорони здоров'я, Донецькою - Міністерство освіти і науки, молоді та спорту; координатор цих регіонів - віце-прем'єр-міністр Костянтин Грищенко.

Читайте також: Хто і за що відповідає в новому уряді.