ua en ru

Кабмін схвалив проект угоди на використання додаткових 6 млн євро від ЄС на управління держкордоном

Кабінет міністрів України схвалив проект додаткової угоди з Європейським Союзом на використання додаткових 6 млн євро в рамках програми підтримки секторальної політики управління кордоном в Україні.

Кабінет міністрів України схвалив проект додаткової угоди з Європейським Союзом на використання додаткових 6 млн євро в рамках програми підтримки секторальної політики управління кордоном в Україні. Текст відповідного розпорядження від 8 жовтня 2014 р. № 941-р оприлюднений на сайті уряду.

"Схвалити проект Додаткової угоди № 1 (у формі обміну листами) між урядом України та Європейським Союзом, представленим Європейською комісією, до угоди про фінансування програми "Підтримка секторальної політики управління кордоном в Україні" (ЕNPI/2010/022-369) - використання додаткового компонента підтримки (6 мільйонів євро)", - йдеться в документі.

При цьому Кабмін уповноважив заступника міністра економічного розвитку і торгівлі - торгового представника України Валерія Пятницького підписати зазначену додаткову угоду.

Нагадаємо, в червні 2014 р. Кабінет міністрів України перерахував на здійснення заходів з управління державним кордоном 140,646 млн грн, що надійшли від Європейського союзу.