ua en ru

Кабмін схвалив проект гарантійної угоди з BNY Mellon щодо забезпечення запозичень

Кабінет міністрів України схвалив проект гарантійної угоди з BNY Mellon Corporate Trustee ServicesLimited щодо забезпечення запозичень. Про це йдеться в постанові Кабміну від 6 квітня 2011 р. № 387 "Деякі питання здійснення у 2011 р. запозичення для виконання зобов'язань у рамках завдань і заходів, передбачених Державною цільовою програмою підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р. з футболу".
Крім того, Кабмін схвалив проект договору про довірче управління підприємством з BNY Mellon Corporate Trustee Services Limited, в тому числі умови випуску облігацій підприємства; проект договору про призначення агента між Кабміном, підприємством, компаніями The Bank of New York Mellon, The Bank of New York Mellon (Luxembourg) S.А. та компанією BNY Mellon Corporate TrusteeServices Limited; проект договору про підписку між Кабміном, підприємством, компанією VTB Capital рlс та компанією Morgan Stanley & Co.International рlс.
Нагадаємо, раніше Кабмін надав держгарантії для забезпечення виконання боргових зобов'язань для фінансування завдань та заходів, пов'язаних з підготовкою та проведенням в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу у сумі 5,5 млрд грн.