ua en ru

Кабмін обнародував склад правління "Укрзалізниці"

Кабмін обнародував склад правління "Укрзалізниці" Фото: Укрзалізниця

Склад правління планується розширити

Кабінет міністрів України ухвалив склад правління Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця"). Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Так, згідно рішення Кабміну, до складу правління ПАТ "Українська залізниця" увійшли:

нинішній в.о. генерального директора "Укрзалізниці" Олександр Завгородній,

директор з корпоративного управління та мотивації персоналу "Укрзалізниці" Оксана Маріна,

директор з інфраструктури "Укрзалізниці" Сергій Михальчук,

директор з реформування, правової та майнової політики "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

Як зазначається, окрім них, після отримання дозволу на працевлаштування до складу правління увійде радник міністра інфраструктури з питань реформування залізничного транспорту Штефан Хофсаес (Німеччина).

"Кожен із членів правління відповідатиме за ефективну роботу за конкретно визначеним напрямком - реформування та правове забезпечення, розвиток інфраструктури, комерційна робота, HR-політика тощо", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що склад правління планується розширити, як тільки буде відібрано решту кандидатів. Наразі відбір ще п'яти осіб триває.

Як повідомляється, урядове рішення набуде чинності після публікації відповідної постанови.

Відзначається, що процес корпоратизації "Укрзалізниці" наразі добігає кінця. Уряд вже затвердив Статут майбутнього ПАТ. Рішення Кабміну про склад правління фактично запустить процес реєстрації акціонерного товариства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України сьогодні, 7 жовтня, призначив правління Державної адміністрації залізничного транспорту України.