ua en ru

Кабмін призначив трьох заступників голови МОЗ

Кабмін призначив трьох заступників голови МОЗ Фото: у міністра охорони здоров'я Уляни Супрун з'явилися три нові заступники

Оксана Сивак стала заступник голови МОЗ з питань євроінтеграції

Кабінет міністрів України призначив Павла Ковтонюка, Олександра Лінчевського і Оксану Сивак заступниками міністра охорони здоров'я. Відповідні розпорядження опубліковані на сайті українського уряду.

"Призначити Ковтонюка Павла Анатолійовича заступником міністра охорони здоров'я України. Призначити Лінчевського Олександра Володимировича заступником міністра охорони здоров'я України", - йдеться в розпорядженнях.


Крім того, заступником глави МОЗ з питань євроінтеграції призначено Оксану Сивак.

Біографічна довідка нових заступників голови МОЗ

Павло Ковтонюк закінчив Києво-Могилянську академію за спеціальністю "менеджмент", після чого викладав у цьому вузі до 2015 року, а на даний момент є підприємцем (в процесі закриття).

Олександр Лінчевський і Оксана Сивак отримали вищу медичну освіту в столичному медуніверситеті імені Богомольця. Лінчевський з 2001 року працює хірургом в Київській міській клінічній лікарні № 17.

Новий заступник голови МОЗ з питань євроінтеграції Оксана Сивак з 1999 по 2008 роки працювала акушером-гінекологом у Київській міській лікарні № 1, після чого до 2015 року - в Київському центрі репродуктивного здоров'я. З початку 2016 року працює в "Київському міському медичному центрі "Академія здоров'я людини".

Нагадаємо, раніше Кабмін затвердив перелік ліків для закупівлі міжнародними організаціями.