ua en ru

Кабмін призначив Станіслава Ніколаєнка в.о. ректора Національного університету біоресурсів і природокористування

Кабінет міністрів України призначив Станіслава Ніколаєнка виконуючим обов'язки ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Кабінет міністрів України призначив Станіслава Ніколаєнка виконуючим обов'язки ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 544-р від 4 червня 2014 р.

"Призначити Ніколаєнка Станіслава Миколайовича виконуючим обов'язки ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України до призначення в установленому порядку ректора цього Університету" - йдеться у документі.

Іншим розпорядженням № 543-р від 4 червня 2014 р. Кабмін звільнив з посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Дмитра Мельничука у зв'язку із закінченням строку дії контракту.

Нагадаємо, з лютого 2005 р. по грудень 2007 р. Ніколаєнко обіймав посаду міністра освіти і науки України в урядах Юлії Тимошенко (з 4 лютого 2005 р.), Юрія Єханурова (з 27 вересня 2005 р.) і Віктора Януковича (з 4 серпня 2006 р.).

У квітні 2009 р. Ніколаєнко вийшов із Соціалістичної партії України та у серпні того ж року очолив партію "Справедливість".