ua en ru

Кабмін ліквідував Держслужбу інтелектуальної власності

Кабмін ліквідував Держслужбу інтелектуальної власності Фото: Кабмін ліквідував Держслужбу інтелектуальної власності

89 / 10000 УКРАИНСКИЙ Перевести вGoogleBing Реалізацією державної політики у сфері інтелектуальної власності займеться Мінекономрозвитку

Кабінет міністрів України постановив ліквідувати Державну службу інтелектуальної власності. Про це йдеться у відповідній постанові уряду, повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Зазначається, що функції з реалізації державної політики у сфері інтелектуальної власності будуть передані в Міністерство економічного розвитку.

Таким чином, підприємства "Укрпатент", "Інтелзахист" , організація "Українське агентство з авторських та суміжних прав" передано до сфери управління Мінекономрозвитку.

"Прийняття постанови дозволить оптимізувати структуру державного управління сферою інтелектуальної власності, спростити управління сукупністю її підрозділів, зробити її більш гнучкою, оперативною, дієвою, запровадити ефективне управління державними підприємствами та організаціями сфери інтелектуальної власності", - зазначив голова міністерства Степан Кубів.

Сьогодні Уряд прийняв історичні рішення, які значно сприятимуть розвитку інновацій та зростанню економіки. По-перше, лік...

Опубліковано Степаном Кубовим 23 серпня 2016 р.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України ліквідував 24 територіальних органу Державної пенітенціарної служби.