ua en ru

Кабмін і АЄР створять координаційний центр для імплементації європейських практик у регіонах України, - Вілкул

Кабінет міністрів України (Кабмін) і Асамблея європейських регіонів (АЄР) створять координаційний центр для імплементації кращих європейських практик у регіонах України. Відповідний протокол співпраці сьогодні, 25 квітня 2013 р., на конференції АЄР в Дніпропетровську підписали віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул, генеральний секретар АЄР Паскаль Гергент і президент комітету АЄР Ханді Бозатлі, повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Уряд впроваджує в стратегії розвитку українських регіонів кращий досвід країн ЄС. Це є основою наближення до європейських стандартів якості державного управління, сучасних технологій електронного управління, підвищення якості медицини та освіти. Відповідно, це покращує інвестиційний клімат і сприяє розвитку економіки і міжрегіональних зв'язків", - сказав Вілкул.

Для розробки пропозицій буде створена спільна робоча група з представників регіонів України, а також громадських організацій ЄС та інших структур, у тому числі Європейського парламенту, Комітету регіонів та Європейської комісії.

Читайте також: У Дніпропетровську 25-27 квітня проходить конференція Асамблеї європейських регіонів