ua en ru

У Дніпропетровську 25-27 квітня проходить конференція Асамблеї європейських регіонів

У Дніпропетровську 25-27 квітня 2013 р. проходить міжнародна конференція Асамблеї європейських регіонів (АЄР). Про це передає кореспондент РБК-Україна.

"Між ЄС та Україною будуються мости дружби, і протягом 3-х днів буде відбудовано ще десятки мостів. На конференції ми будемо говорити і про інтеграцію. ЄС - наш партнер і партнерство може вивести Україну на принципово інший рівень", - сказав, відкриваючи засідання, віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул.

Захід проходить за участі віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула, губернатора Дніпропетровської області Дмитра Колеснікова, голови обласної ради Євгена Удода та Генерального секретаря АЄР Паскаля Гергена. Учасниками конференції стали також близько 200 представників майже з 30 країн світу.

У рамках заходу очікується підписання низки угод та меморандумів, а також проведення виставки-ярмарку "Партнерство і Взаємодія", присвяченої стимуляції ділових і партнерських проектів в області енергетики, освіти, культури, професійного навчання, а також підтримки малого та середнього бізнесу.

Читайте також: ПА ОБСЄ підтримує підписання УА між Україною і ЄС