ua en ru

Кабмін домовився з двома компаніями про реконструкцію Феодосійського нафтопродуктового підприємства

Кабінет міністрів України погодився укласти договір з ТОВ "Промнафтосервіс" та іноземним підприємством "Транскарго-термінал" про спільну реконструкцію комплексу споруд ДП "Феодосійське підприємство із забезпечення нафтопродуктами" протягом 20 років.

Кабінет міністрів України погодився укласти договір з ТОВ "Промнафтосервіс" та іноземним підприємством "Транскарго-термінал" про спільну реконструкцію комплексу споруд ДП "Феодосійське підприємство із забезпечення нафтопродуктами" протягом 20 років. Про це йдеться в розпорядженні уряду № 61-р від 12 лютого 2014 р.

"Погодитися з пропозицією Міністерства енергетики та вугільної промисловості щодо укладення договору про спільну діяльність між ТОВ "Промнафтосервіс" , ДП "Феодосійське підприємство із забезпечення нафтопродуктами" та іноземним підприємством "Транскарго-термінал", - йдеться в постанові.

Згідно з документом, укладення договору про спільну діяльність буде передбачати умову, що об'єктом спільної діяльності є реконструкція та технічне переоснащення комплексу споруд ДП "Феодосійське підприємство із забезпечення нафтопродуктами", створення технології навантаження, розвантаження, зберігання в'язких нафтопродуктів та нафти, експлуатація і обслуговування зазначених об'єктів.

Частка ДП "Феодосійське підприємство із забезпечення нафтопродуктами" становить 50% спільного майна, частка ТОВ "Промнафтосервіс" становить 25% спільного майна; частка іноземного підприємства "Транскарго-термінал" також становить 25% спільного майна. Прибуток, одержаний учасниками договору в результаті їх спільної діяльності, розподіляється пропорційно розміру часток учасників.

Витрати та збитки, пов'язані із спільною діяльністю, покриваються за рахунок одержаного в результаті спільної діяльності майна.
Дія договору розрахована на 20 років.