ua en ru

До роботи з розчищення вулиць від снігу в Україні залучено більше 6 тис. одиниць техніки, - Мінрегіон

На 7:00 31 січня до роботи з розчищення вулиць від снігу в Україні задіяно більше 6 тис. одиниць спеціалізованої техніки, що дорівнює 40% від загальної кількості, та понад 15 тис. 600 працівників комунальних підприємств. При Мінрегіоні діє оперативний штаб, який координує роботу комунальних служб у регіонах, передає прес-служба міністерства.

Мінрегіон поставив перед місцевою владою завдання оперативно відреагувати на погіршення погодних умов та задіяти всі можливі сили та ресурси для розчищення доріг у населених пунктах, очищення від снігу тротуарів, квартальних проїздів та прибудинкових територій. Про це йдеться у терміновій факсограмі, яку міністерство направило обласним державним адміністраціям.

"Потепління, про яке ми попереджали регіони країни під час селекторної наради 29 січня з питань сталого проходження опалювального періоду, принесло снігопади. Мінрегіон в цілодобовому режимі координує подолання наслідків негоди у всіх областях України", - сказав міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник.

Читайте також: Автодороги Києва розчищають понад 260 одиниць техніки "Київавтодору"