ua en ru

Змінився склад комітету з підготовки та проведення в Україні Євро-2012

Змінився склад комітету з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу (комісія). Про це йдеться в указі Президента №514/2011.

До складу комісії увійдуть міністр надзвичайних ситуацій України Віктор Балога, міністр охорони здоров'я України Ілля Ємець, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Вадим Копилов, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник, віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Віктор Тихонов, голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк.
Також у складі комітету затверджено Харківського міського голову Геннадія Кернеса, голову Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів Володимира Ковалевського, віце-прем'єр-міністра України - Міністра інфраструктури України, відповідального секретаря Комітету Бориса Колеснікова, міністра культури України Михайла Кулиняка, голову Державної служби молоді та спорту України Равіля сафіулліна.
Крім того, зі складу комітету виведено: Ю.Богуцького, Г.Васильєва, В.Горбаля, К.Єфименка, З.Митника, В.Цушка, Л.Черновецького, Н.Шуфрича, В.Яцубу.